top of page

{ Bake }

פודינג לחם בטעם קפה

מתכון של שי-לי ליפא

חלק מהמצרכים לצורך הכנת המתכון פודינג לחם: בגט חתוך לקוביות, 5 ביצים שברת לתוך קערה ובקבוק קפה Love, Coffee.

מה צריך?

1 בגט חתוך לקוביות

5 ביצים

1/2 1 כוסות חלב

1 מיכל שמנת מתוקה 32%

3/4 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

1/4 כוס חליטת קפה Love, Coffee

1/2 כוס שוקולד צ׳יפס

תערובת חתיכות הבגט ותערובת החומרים הרטובים כשמעליהם מפוזרים שברי שוקולד צ׳יפס, לפני ההכנסה לתנור.

מה עושים?

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  2. חותכים בגט לקוביות ומפזרים בתבנית חסינת חום.

  3. טורפים 5 ביצים בקערה.

  4. מוסיפים להן: כוס וחצי חלב, מיכל שמנת מתוקה 32%, 3/4 כוס סוכר, כפית תמצית וניל ושליש כוס קפה בחליטה קרה. מערבבים היטב עד לאחידות.

  5. יוצקים את התערובת על קוביות הבגט ומפזרים מעליהן 1/3 כוס שוקולד צ׳יפס.

  6. אופים כ-35 דקות עד להזהבה.

bottom of page