top of page
{ Bake }
פודינג לחם בטעם קפה
מתכון של שי-לי ליפא
מה צריך?
1 בגט חתוך לקוביות
5 ביצים
1/2 1 כוסות חלב
1 מיכל שמנת מתוקה 32%
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס חליטת קפה Love, Coffee
1/2 כוס שוקולד צ׳יפס
מה עושים?
-
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
חותכים בגט לקוביות ומפזרים בתבנית חסינת חום.
-
טורפים 5 ביצים בקערה.
-
מוסיפים להן: כוס וחצי חלב, מיכל שמנת מתוקה 32%, 3/4 כוס סוכר, כפית תמצית וניל ושליש כוס קפה בחליטה קרה. מערבבים היטב עד לאחידות.
-
יוצקים את התערובת על קוביות הבגט ומפזרים מעליהן 1/3 כוס שוקולד צ׳יפס.
-
אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
bottom of page